Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Olika `bolag´

Hej! Vi använder Hogia Smart å bokför vår förening, skulle nu åxå vilja bokföre en enslild firma, går det på samma abonemang?
Brita Bröms Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Ni kan skapa en ny organisation under Inställningar/Organistaion/Skapa ny organisation. Detta är en funktion som används om du vill lägga upp och koppla fler organisationer till ett HogiaID. Fortsätter ni kommer en ny organisation att skapas som kommer att vara tillgänglig via samma inloggning som du har på denna organisation.

  Tänk på att en ny organisation medför nytt abonnemang vilket betyder abonnemangsavgift.        

  Patrik Support
 • Så man kan alltså bara bokföra 1 bolag? Vad kostar det i så fall starta ett nytt abonnemang för en enskild firma?
  Brita Bröms
 • Hej!
  Ni kan alltså om du vill lägga upp och koppla fler organisationer till ett HogiaID, bolagen kommer att finnas i en rullist upp till höger. Kostnaden är den samma som för ett AB.

  Patrik Support
 • OK, i dag har jag ett abonnemang för förening, så vad kostar det att koppla på en enskild firma, å hur går jag tillväga?
  Brita Bröms
 • Hej!
  Lättast är om ni kontaktar oss via telefon så ordnar vi det.
  Patrik Support
 • Jag som har en filial (samma regler som ett AB) och vill lägga till ett enskilt företag under samma organisation men varsin Z-rapport.. vad kostar det?
  När jag startade med er för ett ex antal år sedan så fick jag till svar från Er att upp till 9 användare/organisationsnummer kunde använda samma kassa utan extra kostnad. Jag håller på att utöka salongen och vill bara ha en kassa, fast med olika Z-rapporter. Alltså egna inlogg för att hålla isär vem som slår in vad i kassan.Vad stämmer?
  Caroline Nygren
 • Personen med det enskilda företaget får skapa ett eget HogiaID. Därefter får den ansöka till din kassa via: inställningar / kassa / kassansökningar / ansök om kassatillhörighet.
  Det blir ingen extra kostnad för detta.

  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy