Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kassa - Försäljning av speciell produkt per kassör under en speciell tid

hej! vi har HOGA SMART KASSA.
fråga 1: vi har haft en säljtävling och måste se hur många produkter av ett visst märke var och en har sålt under en viss period. Hur gör vi det?
fråga 2: om vi vill ha saldot på lagervärdet hur får vi ut det utan att behöva räkna manuellt.
fråga 3: hur gör man med presentkort? måste man ha ett presentort för tjänst och en för produkter eller kan man på något vis endast ha en typ av presentkort?
fråga 4: hur gör man och hur fungerar en retur eller återköp?
fråga5: om jag har klippt ett barn, och min kollega klippt ett barn. så slår hon in båda klippningarna under sitt namn, men en ska ju föras över till mig då jag har en provisionsbaserad lön. hur för man över en klippning/produkt/behandling på enklast sätt?
ulrica svärd Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ulrica.

  Svar 1 - Du kan ta ut en rapport under Rapporter - artiklar - föräljning per artikel, dock får man inte med vem som sålt utan du får endast info gällande artiklarna.

  Svar 2 - Nej det kan du dessvärre inte få fram.

  Svar 3  - För att sälja ett presentkort så lägger du upp en artikel som heter  Presentkort. Denna artikel skall ha 0 % moms och 2421 som  försäljningskonto.

  När kunden sedan vill nyttja presentkortet så väljer du Presentkort som artikel och betalsätt Kontant/Kontokort.

  När kunden skall  lösa in presentkortet väljer ni artikeln som kund skall ha exempelvis "Behandling"  och vid betalsätt så väljer ni Presentkort.

  Svar 4. Vid retur klickar du på knappen retur längst upp i kassan så att knappen blir orange, sedan väljer du produkt/tjänst som skall retuneras, sedan klickar du på betala och hur detta ska återbetalas till kund.

  Svar 5 - Du behöver slå in detta på din kassör, så kassören som fått för mycket pengar behöver retunera barnklippningen och du som rätt kassör behöver lägga in detta som en betalning.


  Fanny
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.