Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fakturering - Ändra fakturanummer

Hej! Det blev ej av att jag skrev några fakturor med nr 1 och 3. Nr 2 och 4 gick bra. Jag undrar om 1 och 3 kan användas senare eller kan jag skriva ut tomma fakturor nr 1 och 3?
Sedan undrar jag hur jag kan ansluta min revisor till mitt Hogiakonto?

Kommentarer

 • Hej,

  Vad har fakturanummer 1 samt 3 för status? Om de har status "Slutförda" så kan man ej ändra fakturan. Om fakturan har status "Påbörjade" så kan man ändra belopp samt kund osv.

  Om du lägga till din revisor som användare klickar du på inställningar>Användare och sedan på plustecknet i höger hörn. Där anger revisorns e-post.

  Babak
 • faktura 1 och 3 finns inte, har ingen status.

  Bo Hedén
 • Hej,

  Om fakturanummer 1 samt 3 inte finns så kan ni använda numren genom att klicka på inställningar>Fakturering och där det står "Senaste nr. i serie faktura" anger "0" när ni skall använda fakturanummer 1.

  När ni har skapat fakturanummer 1 får ni gå och ändra de genom att klicka på inställningar>Fakturering och sedan ändra "Senaste nr. i serie faktura" till 2 och sedan kan du skapa fakturanummer 3.

  När ni har skapat fakturanummer 1 samt 3 så kan du gå in och ändra "Senaste nr. i serie faktura" till de numret som var senast.

  Tänk på att för fatt akturanummer skall genereras så måste fakturan ha status "Slutförd". Har fakturan status "Påbörjade" så får de inget fakturanummer.

  Babak

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.