Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Det sker inte ofta...

Jag kallas ofta för kverulant (och det är en beskrivning som jag inte motsäger mig), så det sker inte ofta, men äras de som äras bör.

Vi har nu varit igång aktivt i fem månader (drygt) med vår verksamhet och det har varit mycket strul och saker vi inte tänkt på som tagit betydligt mer tid och energi än vad vi önskat. Det enda som ändå rullat på som tåget är Smart Kassa och bokföringen och det är så lätt att ta sånt som bara fungerar för givet. Därför tycker jag det är på sin plats att jag tackar er för supporten och för era tjänster.
Tack!

P.s, som den kverulant jag är så kan jag inte låta att understryka att Smart kassa inte är perfekt smile Exempelvis att Smart Kassa kräver att man är inloggad som administratör är för mig förbryllande. Speciellt när man efter lite hackande och knackande lyckas köra igång programmet som en vanlig användare, men ändå.. tack smile

Kommentarer

  • Kul att höra att Smart Kassa och bokföringen rullar på smile

    För att installera SQL måste användaren ha fullständiga rättigheter, men det är inga problem att lägga till fler användare och då kunna använda kassan som en vanlig användare.

    Isabelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy