Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bokföring/Fakturering integrering med Woocommerce webshopar för Wordpress

Skulle vilja ha en blandning av er Smart lösning och Intuits Quickbooks som kunde integrera med Woocommerce för att underlätta bokföringen från vår webshop.

Borde finnas flera som är användare av Woocommerce i Sverige och som skulle vilja koppla t.ex. er lösning till sin webshop. Woocommerce är ledande på webshopar för WordPress plattformen och stadigt växande.

Postar några länkar:

http://www.intuit.co.uk/
http://www.intuit.co.uk/small-business-resource…

http://www.woothemes.com/extension/quickbooks-i…
http://www.freshbooks.com som också har en integration, men som saknar svensk bokförings teknik

Jörgen Nilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • HejJ
  Jag söker samma typ av lösning! Inget bokföringsprogram i Sverige idag integrerar med woocommerse!
  Jag hoppas ni jobbar på detta.

  mvh
  Stefan

  stefan
 • Kanon!

  Jörgen Nilsson
 • Hej,

  En annan och kanske bättre väg att gå skulle vara att integrera Hogia Smart med t.ex. authorize.net och/eller 2Checkout som är två av dom absolut mest använda betalningssystemen globalt och som också används ihop med Woocommerse, ofta ihop med PayPal. Här skulle ni kunna göra er unika på bokföringsprogramsmarknaden i Sverige.

  MVH
  Stefan

  stefan
 • Hejsan Jörgen:

  Jag skulle vilja höra lite med dig hur du använder Intuits Quickbooks och på vilket sätt det programmet underlättar för din organization och hur den fungerar med svenskregistrerade företag med bokföring mm. Jag skulle vara tacksam för lite tips. Jag har letat och letat efter en brygga mellan global e-handel och svensk bokföring och har inte hittat något hållbart alternativ (eller kombination av lösningar).

  Tack på förhand!

  MVH
  Stefan

  stefan
 • Jättebra att diskussionen kommit igång, vi tittar på detta.

  Peter
 • Är en självklar kund om ni kan integrera med Woocommerce. Plattformen blir bara större och större i Sverige.

  Peter
 • Vi har inte kommit så långt som webbkoppling ännu men det ligger i önskelådan...

  Peter
 • Instämmer, integration med WooCommerce skulle vara väldigt attraktivt.

  Carl
 • Hej,

  WooCommerce blir bara bättre och bättre och skulle det finnas en integration så att bokföringen sker automatiskt. Det skulle vara guld värt!

  Titta fortare.... ;o)

  Fredrik
 • Om vi hann göra allt jag tittade på... då skulle vi behöva ungefär tio gången fler utvecklare bara för att uppfylla MINA önskemål...

  Hur snabbt jag än tittar på detta kan jag inte se en sådan funktion under detta år. Påminn mig litet då och då så får vi se...

  Peter
 • Jaha, 2014, då får vi skaffa ett annat bokföringsprogram då

  Hans
 • Tyvärr, här och nu är det nog så. Håll koll på hur det går för oss, för jag hoppas att det vi tar fram skall vara attraktivt.

  Peter
 • Hej,

  Vet inte om detta är för gammal tråd men jag kommer snart att starta webshop med Woocommerce som plattform och det blir mer och mer populär eftersom en väldigt billig och funktionsvänlig plattform... vet vi om Hogia har integration nerskrivet som ev produktutveckling?

  Leif-Erik Johansson
 • Vi tittar på olika integrationer mot olika webbshopar, både kommersiella webhotell med färdiga paket och Woocommerse som är litet mer flexibelt. Jag kan inte lova annat än att vi tittar på det i dagsläget.

  Peter
 • Sharespine: intressant men tycker att funktionerna för ex paket 200 - 395:-/mån plus minst 2 tim startpaket 1990:- är lite mycket när man inte ens får över prisstrukturer enligt deras. Samt hur många timmar behöver man i slutändan...

  Har ni kontaktat ex Woocommerce för att se vad för lösningar de redan har som skulle gå att anpassa till erat system. De har en hel del "extensions" så vem vet kanske är enklare än vad vi tror.

  WP All import är en bra sådan...

  Leif-Erik Johansson
 • Tack för återkopplingen. Ja, det är inte den billigaste lösningen för den som "kan själv" eller som vill kunna välja mer fritt mellan funktionerna men naturligtvis om man har en etablerad webbshop som man vill koppla till eller om man växer i behov är det enkelt.

  Woocommerce och dess add-on är naturligtvis ett bra alternativ men vi vill naturligtvis kunna erbjuda så många som möjligt kopplingen så vi tittar på om vi kan skapa ett någorlunda "generellt" gränssnitt för informationsutbytet så vi inte begränsar oss för mycket.

  Peter
 • Håller med och om gränssnittet funkar med sharespine så borde det enkelt gå att använda med små lösningar för andra lösningar också.

  Lycka till för en lösning oavsett är ett steg i rätt riktning.

  Leif-Erik Johansson
 • Hej! Jag är också intresserad av integration med WooCommerce. Mvh / Malin

  Malin
 • Hej,
  Tyvärr är det inget vi har någon integration på i dagsläget.

  Isabelle
 • Vad hände med Sharespine lösningen?

  Leif-Erik Johansson
 • Kopplingen via Sharespine kommer i juni. Exakt datum är inte bestämt.

  Isabelle
 • Du kan nu koppla samman Hogia Smart med flera av marknadens populäraste webshopar vilket betyder att orders, kundregister och priser synkas och dina weborders bokförs automatiskt. Samt så kan du skapa en faktura i Smart direkt från din webshop. Du som har Smart Kassa kan hantera order, kundregister, artiklar och priser för alla sina försäljningskanaler i samma system. Bokföringen av samtliga försäljningstransaktioner sker automatiskt i samma system. Via Sharespine kan du integrera Hogia Smart med:

  Askås
  c4Media
  Magento Commerce
  Nordisk e-handel
  osCommerce
  Prestashop
  Sellbase
  Shopic
  Shopitoo
  SiteDirect
  SiteSmart
  Smelink
  Starweb
  Talex Webshop
  Vendre
  Wikinggruppen
  WooCommerce

  Läs mer på http://www.sharespine.com/hogia-smart-integrati...

  Dessutom har vi en sömlös integration till Starweb och då Starweb används som master möjliggörs även varianthantering. Välj mellan 2 olika paket, Smart Handel + https://www.starweb.se/e-butik-priser/smart-han... och Smart Handel https://www.starweb.se/e-butik-priser/smart-han...

  Isabelle
 • Hej,

  Nu erbjuder Sharespine även kopplingar mellan Hogia Smart och Shopify.
  Shopify är ett av de mesta använda ehandelssystemen i världen.

  Läs mer om kopplingen för Shopify:
  https://www.sharespine.com/shopify-e-handel-int...

  Prismodell för Shopify:
  https://www.sharespine.com/cloudpaket/

  Kristoffer Eriksson
 • Tack för informationen!

  Isabelle

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy